Qube demo - bucurești

Demo Qube, București, 14 ianuarie

La primul demo al sezonului la care am participat, echipa a plecat dis-de-dimineață din Bacău, entuziasmați și cu gândul la modul în care va decurge ziua. Eram nerăbdători să ne punem robotul în practică în cadrul unor meciuri, alături de echipele aliate.

Celor 8 membri ai echipei s-a alaturat și Ștefan Antal, membru veteran al echipei și alumni, care a dorit să simtă din nou atmosfera de demo din cadrul competiției.

Din cele 7 meciuri de calificare jucate, le-am câștigat pe toate, astfel terminând pe primul loc în clasament, și ,când a venit momentul să alegem echipa pentru alianță, am ales echipa EXE Robotics, care se aflau la primul lor demo. Robotul lor complimenta bine sistemul nostru de intake. În timp ce noi am luat conuri din substation, ei au plasat conurile din stack pe stâlpi și am reușit să formăm circuitul într-un meci.

Au urmat meciuri strânse între alianța noastră și alianță QUBE-RoboSapiens. 

Aceștia din urmă au învins, dar moralul în alianța noastră a fost ridicat oricum, rezultatul fiind mai mult decât îmbucurător, întrucât echipa a fost foarte fericită să vadă roadele muncii depuse.

 

Înainte de începerea meciurilor, echipa Clockworks își testa robotul, când placa care ținea arcul din glisiera lor goBILDA s-a rupt. Mecanicii echipei noastre, care aveau experiență cu glisierele goBILDA, au sărit imediat în ajutor, și, împreună, au reușit să repare glisiera, să fixeze un nou arc și, de asemenea, le-au împrumutat celor de la Clockworks sfoara de pescuit pentru glisieră, pentru a nu le ceda în timpul unui meci. 

 

 

Sistemul nostru de intake a stârnit curiozitatea tuturor echipelor și am explicat cu bucurie celor interesați principiul de funcționare al acestuia. După ce echipele s-au adunat, am mers cu Caravana de Merch și cutia robotului, pe care am pus stickere si brelocuri SmartCluster, la standul fiecărei echipe și am făcut schimb de stickere.

ro_RORomână
Scroll to Top