Moldavia Robotics Competition – Bacau

Moldavia Robotics Competition, Bacau, 28 Ianuarie

Ni s-au alăturat 18 echipe din regiunea Moldovei la Hotelul EMD, unde au avut loc meciurile de calificare. În acea dimineață una dintre echilpele participante la meet-ul nostru a întâmpinat o dificultate, neavând un senzor de culoare pentru robotul lor. Deși nu aveam unul la îndemână, colegii noștri nu au ezitat să meargă până la asociație, pentru a procura senzorul dorit. Am fost încântați ca am putut să ajutam o echipa care avea nevoie de noi, iar membrii echipelor au avut ocazia de a face schimb de cunoștințe.

Până la ora 11:30 a avut loc inspecția robotului și field inspection-ul, iar primul meci a cuprins prestațiile echipelor Byte Force, Eu Codez, CyberLis76 și SnakeTech. După 5 meciuri a avut loc pauză de masă, în care fiecare echipă s-a bucurat de o masă caldă și de muzică rock, asigurată de două trupe de la asociația Brothers of Rock. După aceea, și-au făcut apariția și majoretele Colegiului National “Gheroghe Vranceanu”, care ne-au încântat cu dansul lor și spiritul plin de veselie și entuziasm.

Ne-a bucurat mult faptul ca mulți elevi Bacau au fost interesați de evenimentul organizat de noi, strângându-se în număr mare pentru a urmări meciurile de calificare și pentru a interacționa cu celalalte echipe. Totodata acesta a fost primul meet al echipei noastre de anul acesta, astfel incat foarte multi dintre oamenii implicati din echipa au avut ocazia de a se familiariza cu atmosfera concursului si sa interactioneze cu alte echipe, intr-un mediu profesional.

Meciurile au continuat aproximativ până la ora 19, când au fost anunțați câștigătorii acestui meet: pe locul al treilea, Echo Pulse, al doilea The Eagles, iar pe primul loc echipa AIcitizens. A fost o competetie stransa, iar toate echipele au dat dovada de implicare si dorinta de a castiga. Admiram toate echipele participante, care ni s-au alaturat in crearea unui eveniment profesional si placut.

Atmosfera prietenească și plină de entuziasm a fost continuată și la masa de cina, organizată tot la hotelul EMD, după care membrii echipelor participante au avut câteva ore de relaxare și distracție la after-party. Seara s-a incheiat intr-o maniera plina de veselie, si suntem siguri ca si celelalte echipe ne-au impartasit trairile.

Acest eveniment a fost unul de succes, atingându-și scopul, cel de a aduce mai aproape echipele din regiunea Moldovei, creând amintiri frumoase împreună.

ro_RORomână
Scroll to Top