Meet League Iasi

        Pe 3 februarie echipa Smart Cluster a participat la un meet organziat de echipele Cyliis, Peppers si RoSophia in Iasi, care a fost o intalnire larga a echipelor din regiunea Moldovei. Avand 32 de echipe participante, acest meet a fost marcat de o atmosfera calda, care a invalui toti elevii prezenti la eveniment. 

       Inca de la ora 9 dimineata, toate echipele s-au adunat si si-au pregatit standurile pentru a intampina oamenii prezenti. Ceremonia de deschidere a reunit multitudinea de oameni din incapere, iar dupa scurt timp a avut loc inspectia robotului si field inspection-ul. 

       Cele doua terenuri oficiale pregtite pentru acest meet a facut pauzele dintre meciuri aproape inexistente, iar bancile salii de sport a Liceului cu Program Sportiv din Iasi au fost locul preferat de privire a meciurilor.

       Primele 17 meciuri au fost fascinante pentru toti participantii, care s-au adunat in numar mare pentru a urmari prestatiile celorlalte echipe. Pauza de masa a tinut o ora, timp in care membrii echipei nosatre au vizitat feicare stand pentru a servi toti particpantii cu bomobane si pentru a imparti stickere cu logo-ul nostru. Atitudinea prietenoasa a fost impartasita si de celelate echipe, care ne-au oferit la randul lor stickere si alte materiale promotionale. 

       Datorita existentei a doua terenuri oficiale de meciuri, meet-ul s-a terminat mai devreme decat a fost programat, in urma premierii.

       Experienta de la acest meet a fost pentru echipa noastra una unica, invaluindu-ne in spiritul competitiei. Acesta a fost al treilea meet al echipei noastre, si a fost o experienta unica pentru fiecare dintre noi.

ro_RORomână
Scroll to Top