Marea unire a roboticii demo – Galati

Marea Unire a Roboticii, Galați, 1 Decembrie

Pe data de 1 decembrie, de Ziua Romaniei, echipa noastra a participat la primul meet al acestui sezon. Organizat de catre ByteForce, impreuna cu DynaBite ca voluntari, meet-ul MRU a fost, per total, un succes masiv. Aranjarea in sala a fost fenomenala, standurile fiind puse intr-un mod sistematic, ordonat, cu check-in-ul decent si cu introducerea unica si captivanta.

Am plecat dis-de-dimineata, cu scopul de a ajunge la meet in perioada de deschidere, ca sa ne putem pregati standul si robotul, pentru inspectia acestuia. Drumul a fost unul frumos si distractiv, fiecare membru avand parte de amuzament si de amintiri noi.

PR-ul echipei noastre a fost foarte activ, socializand,    familiarizandu-se cu celelalte echipe si impartind stickere la fiecare doritor in parte.

WhatsApp Image 2023-12-21 at 19.27.44

Cat despre robot, putem spune ca a avut cateva abateri la extendo, insa acest lucru nu i-a demoralizat pe mecanicii echipei noastre, ci   i-a provocat, in ansamblu, sa devina mai implicati in perfectionarea sistemului sau.

La meciurile de calificare, norocul nu prea a fost de partea noastra, din cauza faptului ca nu am reusit sa ajungem pe un loc notabil.  Totusi, moralul in echipa noastra a fost ridicat imens, toti fiind entuziasmati sa perfectioneze robotul, pentru a invinge la urmatoarele intalniri.

Echipa noastra a avut sansa de a lucra impreuna, de a rezolva fiecare problema ce aparea, dintr-o data, fix inainte sau dupa meci, si de a se bucura de munca depusa catre robot.

In concluzie, suntem recunoscatori pentru aceasta experienta, echipelor ByteForce si Dynabite pentru organizarea evenimentului si suntem bucurosi fiindca fiecare membru a avut parte de o crestere majora, in urma acestei intalniri.

ro_RORomână
Scroll to Top