Focsani Tech Challenge

       In data de 27 ianuarie am avut placerea de a participa la un meet intr-un oras foarte drag noua, Focsani. Acesta a purtat numele de ‘Focsani Tech Challange” si a fost organizat de echipele AIcitizens, BrickBot si InfinityEdge. 20 de echipe s-au alaturat evenimentului, care a imbinat armonios profesionalismul cu atmosfera prietenoasa dintre echipe. Pe parcursul celor 6 meciuri de calificare jucate de echipa noastra, robtoul a intampinat multiple probleme, insa mecanicii echipei au reusit sa il repare in timp util, astfel incat acesta a dat randament mai mare decat oferea inainte de acest meet.

       Experienta a fost una unica, iar membrii echipei au avut ocazia de a intectiona cu celelate echipe, care au fost deschise si dornice de a impartasi idei si sfaturi. Meciurile au fost filmate si difuzate in timp real pe doua ecrane aflate in parti diametral opuse ale salii, facand urmarirea atenta a meciurilor mult mai usoara. La pauza de masa organiatorii ne-au oferit un pranz copios, si de asemena au arsunat in sala melodii traditonale pe care s-a dansat si s-a facut hora. Meciurile au reinceput cu voie buna, care a tinut pana la ultmul meci, dupa care au fost pornite din nou cantecele care au umplut sala de zambete si rasete. 

 

       In urma premierii echipa noastra nu a fost recunoscuta cu niciun premiu, insa echipa Echo Pulse, care isi practica activiatile in aceeasi asociatie, a fost premiata cu locul 1. Acest meet a fost organizat ireprosabil de echipele mentionate mai sus, care au facut tot posibilul care fiecare membru al fiecarei echipe sa nu uite aceasta intalnire, cu scop academic, care insa a fost plina de amuzament si voie buna.

ro_RORomână
Scroll to Top